SOS team verliest ook de laatste wedstrijd

de laatste wedstrijd in de hoofdklasse is gespeeld in een gezellige Zwolse ambience met een hapje en een drankje.

Opnieuw verlies, dit keer 7-1 tegen VSG. Gert Born maakte zijn debuut en hield lang stand, en ging met een pion minder het eindspel in waarin hij het onderspit delft. Hans mocht het opnemen tegen Mark de Graaf. Met kunst en vliegwerk pakte Hans in een toreneindspel een half puntje. Erik van Breukelen kwam een kwaliteit minder te staan, en moest net als de andere Erik (die tegen een penning aanliep) opgeven. Peter leek ondertussen wel een vol punt te pakken. Hij speelde een prima pot maar vergat zichzelf te belonen. Net op het moment dat Peter de buit kon verzilveren gaf hij op, denkend dat juist hij van Gerard zou verliezen. Reinier verblunderde een pion, ging vol in de verdediging, maar werd langzaam maar zeker van het bord gedrukt. Olger en Kasper speelden aan de bovenste borden voor de resterende puntenborden. Olger leek alles op te lossen, maar kon het niet bolwerken. Kasper en Rob waren op dat moment de laatsten in de zaal die nog bezig waren, en probeerden met de resterende seconden een doorbraak te forceren. Tot opluchting van de toeschouwers werd remise overeengekomen en mocht ZSG (met oude bekende Andries) de beker in ontvangst nemen.

Het seizoen zit er op. Het is duidelijk dat deze klasse twee maatjes te groot was voor dit team. Daarom is degradatie prima, en hopen we volgend jaar wee mooie wedstrijden te mogen spelen. Iedereen bedankt voor zijn en haar inzet!

Comment ( 1 )

  1. Jasper Valstar
    Jammer, maar zoals je al schreef, het krachtsverschil was te groot. Volgend jaar hopelijk beter. Of anders ook gewoon op zaterdag gaan spelen :)

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>