Ruime overwinning van het tweede

De uitwedstrijd van het tweede team tegen De Combinatie uit Harderwijk is met 1,5-6,5 gewonnen. Kasper, Olger Erik, Ferry, Peter en Hans wisten te winnen, Diederik ontsnapte met remise na een mislukte opening, en Reinier zag zijn partij zonder voor hem duidelijke reden verloren gaan.

Comments ( 2 )

  1. PaertC3
    T was niet zo makkelijk als de uitslag deed vermoeden hoor...Behalve Diederik en Reinier, had ook Olger het zwaar en Kasper kwam wel vrij snel een kwal voor, maar had nog moeite genoeg om 'de vis binnen te hengelen', (zoals dat in vaktaal heet?)...hoe dan ook ...als dit een voorbode is van het nieuwe seizoen gaan we weer een aantal leuke schaakavonden mee maken. Overigens is het gebouw waar de Combinatie speelt (De Kiekmuren in Harderwijk) flink opgeknapt!
  2. Diederik van Donk
    Uitgebreider verslag volgt nog, maar het is in ieder geval een prima start. Vorig jaar was met 7-1 nog iets beter, maar de Combinatie is toch wel sterker dan Meppel 3.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>