Rapidtoernooi Harderwijk

by Kasper Dokter 0 Comments

Op 3 januari 2015 organiseert de Harderwijker schaakvereniging “De Combinatie” voor de 21e keer haar jaarlijkse schaaktoernooi. Zowel junioren als senioren zijn van harte welkom. De basis van het jaarlijkse succes is nog steeds: de gezelligheid van dit toernooi.

Er wordt gespeeld in een rapid-tempo: 20 minuten per persoon per partij. Hierbij wordt het Zwitsers systeem gevolgd. Er worden 7 rondes gespeeld. Bij voldoende aanmelding van jeugd zal daarvoor een aparte pool worden gemaakt.

De nummers 1, 2 en 3, 11, 21 en 31 etc. krijgen een prijs, als winnaars van de betreffende “pools” van 10. Je hoeft dus niet alles te winnen om in de prijzen te vallen! Dit geldt uiteraard ook voor de jeugdpool.

Het toernooi staat onder supervisie van scheidsrechter D. Staleman.

Het toernooi wordt gehouden in “De Kiekmure”, Tesselschadelaan 1 te Harderwijk, tel. (0341) 434749. De zaal is om 8.30 uur open. Het toernooi begint om 09.30 uur.

Ook dit jaar! VERLOTING. Dankzij mede-sponsoring van het Dolfinarium is een flink aantal toegangskaarten voor het Dolfinarium te winnen met een verloting. Het belooft dus weer een dol-fijne schaakdag te worden.

In de pauze is er, traditiegetrouw, snert met roggebrood en spek.

De kosten voor deelname, inclusief koffie en kop snert, bedragen â‚ 10,- Euro.
Inschrijfgeld te voldoen aan de zaal.
Opgave schriftelijk, telefonisch of liefst per e-mail is mogelijk t/m 1 januari 2015 bij:

Piet Visch tel. (0341) 418897, email: pvisch@solcon.nl

Of lekker makkelijk: opgave via onze site www.decombinatie.org

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>