Winst tegen Veenendaal 4

Op 24 oktober werd de eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Na een spannende strijd wint het tweede team met 3-5 van Veenendaal. Winst voor Olger, Diederik, Ferry, Peter en Erik. Verlies voor Vincent, Geurt en Reinier. 

Aan het begin van de avond was bij de onderste twee borden al snel duidelijk welke kant het op zou kunnen gaan. Vincent verloor een stuk en Erik wist de toren te verschalken. Familie Van Donk deed goede zaken aan bord 1 en 2. Zowel Olger als Diederik trokken de partijen naar zich toe. Ondertussen drukte Ferry goed door en wist het vierde punt binnen te halen. Omdat Reinier en Geurt in de knel zaten en pionnetjes verloren kwam de druk bij Peter te liggen om het verlossende halfje binnen te hengelen. In een gelijke toreneindspel bood hij dan ook remise aan. Zijn tegenstander weigerde en probeerde een doorbraak te forceren. Peter ving het keurig op en wist zijn partij uiteindelijk te winnen. Doordat Reinier in het eindspel er af werd geschoven eindigde de avond in een 3-5 overwinning. De eerste punten zijn binnen. 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>