Luc wint tijdens IJSCO toernooi Bennekom

by Kasper Dokter 0 Comments

In de herfstvakantie werd traditioneel het IJSCO-toernooi in Bennekom gehouden. Vanuit Putten deden er maar liefst negen schakers mee: Rens, Wiard, Luc, Matthijs, Timon, Jorinus, Noraly, Lucas en Merel.

Voor Luc werd het toernooi een groot succes. Als hij er serieus voor gaat zitten komt hij goed vooruit en hij wist deze middag al zijn partijen te winnen, waardoor hij een mooie beker naar huis mocht nemen. Ook Jorinus kan tevreden terugkijken op zijn twee remises en een overwinning. Noraly deed het ook keurig met twee overwinningen en een remise. Matthijs, Rens, Wiard en Timon zaten in zware poules en hadden niet hun dag. Zij wisten slechts enkele punten bij elkaar te sprokkelen. Voor de beginnende schakers Merel en Lucas was het een middag om schaak-vlieguren te maken. Zij deden goed hun best, maar wisten helaas niet te winnen. Gelukkig ging hen het verstoppertje en tikkertje spelen in de pauzes beter af. Met een beker en een aantal Donald Duck’s binnen handbereik vertrokken we rond half zes weer naar Putten. 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>