Aankondiging Open Puttens Kampioenschap 2013-2014

Komend seizoen organiseert PSV DoDO voor de 14e keer het Open Puttens Kampioenschap. Van oktober 2013 tot en met juni 2014 wordt er op elke eerste vrijdag van de maand gespeeld aan de Jacob Catsstraat 76, te Putten. Het kampioenschap staat open voor iedereen, dus ook leden van andere verenigingen of huisschakers kunnen meespelen.

Toernooi-informatie

Er worden 9 ronden gespeeld. Het speeltempo bedraagt 1 uur 40 min voor de partij en 10 sec per zet vanaf zet 1. Dit is hetzelfde tempo als in de OSBO-competitie (subpromotieklasse) wordt gehanteerd. De wedstrijden vangen aan om 20:00. De resultaten worden elk kwartaal opgestuurd naar de KNSB voor ratingverwerking. Indeling is de eerste 3 ronden Zwitsers op Rating, daarna Zwitsers op weerstand. Deelnemers hebben de mogelijkheid 2 byes te nemen, waarvoor een half punt toegekend zal worden. In de slotronde kan geen bye genomen worden.

Standen en uitslagen zullen gedurende het toernooi worden gepubliceerd op www.psvdodo.nl/opk. Tevens is hier voor aanvang van het kampioenschap de deelnemerslijst te vinden.

Speeldata seizoen 2013-2014

Ronde Datum
1 4 oktober
2 1 november
3 6 december
4 3 januari
5 7 februari
6 7 maart
7 4 april
8 2 mei
9 6 juni

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de wedstrijdleider, Vincent Valstar, via psvdodo@gmail.com

Aanmeldingen (ovv naam, KNSB nummer(indien KNSB-lid) en e-mailadres) kunnen ook naar bovenstaand e-mailadres verstuurd worden.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>